Програми мобільності

до 30.04.2014

Програма BRIDGE пропонує молодим журналістам літню школу в Празі та Стамбулі

Програма BRIDGE пропонує студентам, які навчаються журналістиці у вишах 14 країн (зокрема, й України), участь у літній школі для отримання практичних професійних навичок.

Навчання відбуватиметься протягом двох тижнів – з 9 до 16 серпня в Празі, з 17 до 23 серпня – в Стамбулі. 

Потенційні кандидати мають успішно закінчити щонайменше два семестри навчання та відмінно володіти англійською мовою.

Організатори покривають вартість проїзду, проживання і харчування, безкоштовно нададуть навчальні матеріали.

Літню школу організували празькі організації Freedom Foundation та Zaostreno під патронатом Карлового університету Праги.

Заявка має бути подана до 30 квітня 2014 року. Її форма, а також додаткова інформація розміщені на веб-сайті проекту за адресою www.bridge.zaostreno.org.

Для того, щоб отримати детальну інформацію, натисніть одну із кнопок соціальних мереж

TweetFollow @

___________________________________________________

до 24.03.2014

Навчальна програма стажування в Австрії

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок відбору учасників для проекту «Навчальні програми професійного зростання» (Participant Training Program) за тематичним напрямком «Розвиток інноваційних підходів в освіті»

Проект «Навчальні програми професійного зростання» спрямовано на розвиток потенціалу місцевих інституцій (організацій, установ) задля зміцнення їхньої спроможності ефективно діяти в умовах нестабільності економічних та політичних процесів з метою сприяння демократичному управлінню, активізації громадянського суспільства і створення атмосфери соціального усвідомлення громадянами своїх прав і можливостей, завдяки чому вони зможуть осмислено брати участь у прийнятті рішень, що впливають на їхнє життя. Проект передбачає обмін професійним досвідом, і надає учасникам можливість ознайомитися з роботою американських чи європейських колег на робочих місцях, а також розвивати професійні співтовариства й партнерства в Україні. 

Навчальна програма «Розвиток інноваційних підходів в освіті» проходитиме в Австрії і триватиме 1 тиждень. Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Також буде відібрано 2-5 альтернативних кандидатів, які зможуть взяти участь у програмі у разі відмови від участі когось з основних кандидатів. Програма розроблятиметься для групи в цілому з урахуванням побажань її учасників. Під час перебування в Австрії учасники проживатимуть у готелях. Орієнтовна дата поїздки – з 11 по 18 травня 2014 р. Для участі в програмі кандидатам потрібно мати дійсний паспорт для виїзду за кордон. Усі витрати відібраних учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та транспортних витрат на території України. Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі. 

Завданнями програми «Розвиток інноваційних підходів в освіті» є покращення умов викладання та навчання в українських середніх шкіл і сприяння модернізації змісту навчання поряд з інтеграцією кращих практик через освітні інновації в контексті проведеної реформи освіти України. Під час стажування в Австрії учасники аналізуватимуть ситуацію, складатимуть власні плани дій та створять навчальні модулі, які впроваджуватимуть в Україні після повернення. 

Упродовж стажування учасники вивчатимуть та обговорюватимуть такі основні питання: 

• принципи особистісно-орієнтованої педагогіки, розширення позакласної кімнати і технології розвитку навчання у сучасній австрійській системі освіти; 

• організація австрійських систем шкільної освіти; 

• які основні організації, що беруть участь в просуванні інноваційних методів освіти в Австрії; 

• основні інноваційні методи в освіті Австрії; 

• які організації залучені для підвищення професійної кваліфікації вчителів. 

Учасники відвідають: Міністерство освіти, мистецтва та культури; органи державної влади, які відповідають за контроль за освітніми організаціями на державному рівні; федеральний інститут освіти, наукових досліджень, інновацій та розвитку австрійської шкільної системи; педагогічні коледжі; університет Klagenfurt University; освітні центри; університетські коледжі педагогічної освіти; форум з екологічної освіти; школи, які мають інноваційні підходи до освіти. 

Учасниками цієї програми можуть бути: 

• фахівці з Міністерства освіти і науки; 

• керівники відділів освіти; 

• працівники уряду, які працюють над інноваційними технологіями в галузі освіти; 

• старші адміністратори шкіл; 

• працівники музеїв, які займаються освітніми та молодіжними програмами; 

• представники громадських організацій, журналісти. 

Вимоги до кандидатів: 

• бути громадянином України; 

• проживати в Україні на момент подання документів, відбору учасників та проведення програми; 

• працювати в установах чи організаціях м. Києва та Київської області; 

• мати щонайменше два роки досвіду роботи і намір працювати у тій самій сфері ще щонайменше 5 років; 

• мати право отримати шенгенську візу та дотримуватися правил, передбачених цією візою. 

Докладніша інформація про програму розміщена в мережі Internet за адресами: 

ptp.ceume.org.ua

www.facebook.com/ParticipantTrainingProgram

www.linkedin.com/groups/Participant-Training-Program-in-Ukraine

Для участі у конкурсі необхідно

Заповнити он-лайн Анкету кандидата для участі в програмі* на сайтіptp.ceume.org.ua та подати один примірник роздрукованих і власноруч підписаних після заповнення он-лайн форми документів до 24 березня 2014 р. 

*У виключних випадках – у разі технічних складностей із заповненням он-лайн – приймається заповнена на комп’ютері чи власноручн анкета у трьох примірниках та копії зазначених в інструкції документів. Скачати форму анкети у форматі Microsoft Word можна за адресою а мережі Інтернет: ptp.ceume.org.ua.

Документи для участі у програмі необхідно відправити рекомендованою чи кур’єрською поштою за адресою: 

Проект «Навчальні програми професійного зростання» 

Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) 

вул. Еспланадна, 28, оф. 7, м.Київ, 01001 

Документи можна також подати особисто протягом робочого дня (з 10:00 до 18:00). Офіс проекту знаходиться за вказаною вище адресою, найближча станція метро – «Палац спорту», телефони для контактів — (044) 246-7213, 246-7205, 246-7208. 

Співбесіда з кандидатами проводитиметься у м. Київ орієнтовно 3-4 квітня 2014 р. Транспортні витрати для участі у співбесіді не відшкодовуються. 

Координатор програми: 

Олеся Кравчук, тел. (044) 246-7205, (050) 355-2410, 

Джерело : ptp.ceume.org.ua

____________________________________________________

до 01.03.2014

«Школа громадської участі – 2»: відкрито набір учасників

Із січня 2014 року відкривається «Школа громадської участі – 2»* для громадських активістів в рамках однойменного проекту Інституту соціокультурного менеджменту. Заходи в рамках Школи будуть проводитися протягом 2014 – 2015 років.

Заходи в рамках Школи будуть проводитися протягом 2014 – 2015 років. 

Школа громадської участі – це школа підготовки кадрів для громадського сектору малих міст і сіл, куди на конкурсній основі будуть прийматися люди, які живуть на території громади, мають бажання отримати знання, вміння і навички з питань розвитку місцевої громади. 

«Школа громадської участі – 2» включає в себе:

1) перший етап — проведення фахівцями Інституту соціокультурного менеджменту тренінгової програми «Анімація громадської діяльності». В процесі тренінгової програми буде сформовано загальне уявлення учасників про соціальну анімацію, її роль у розвитку місцевої громади та історичний розвиток, що таке центри місцевої активності (ЦМА), для чого вони існують та які критерії ефективності їх діяльності; 

2) другий етап – залучення провідних українських, польських та російських фахівців у сфері соціальної анімації, розвитку громад, благодійності, створення та розвиток центрів місцевої активності; 

3) третій етап – презентація реалізованих проектів учасниками школи , їх обговорення та оцінка іншими учасниками тренінгу. Також на третьому етапі передбачається залучення успішних випускників «Школи громадської участі – 1 та 2» до проведення майстер-класів та тренінгових сесій. Навчальний компонент третьої частини є варіативним та буде враховувати побажання учасників в межах бюджету проекту; 

Між тренінговими сесіями передбачена реалізація учасниками Школи ініціатив у свій громаді за безпосереднього інформаційно – методичного супроводу цієї діяльності Інститутом соціокультурного менеджменту та обмін досвідом між учасниками. 

В рамках школи буде сформовано 2 групи по 20 осіб. Для кожної групи будуть проведені 3 триденні заняття. Час та місце проведення будуть уточнюватися після відбору учасників. 

Мета школи: сприяти сталому розвитку місцевих громад шляхом підвищення компетентності громадських лідерів. 

Відмінною особливістю школи буде реалізація її учасниками соціально важливих ініціатив у власних громадах під час школи та після її завершення. Консультативну підтримку цього процесу будуть надавати учасники «Школи громадської участі – 1» та Інститут соціокультурного менеджменту. 

Хто може брати участь у конкурсі: працівники регіональних закладів культури, громадських організацій та ініціативних груп, які працюють або хочуть працювати за методикою осередків (центрів) місцевої активності, в тому числі, на базі закладів культури. Із однієї громади можуть подаватися декілька учасників. 

Всі учасники безкоштовно отримають роздаткові навчально-методичні матеріали. 

Спеціально для «Школи громадської участі – 2» буде також розроблено та видано спеціалізовану брошуру з історіями успіху учасників двох частин школи. 

В кінці проекту буде проведено підсумкову конференцію до участі у якій будуть залучені успішні випускники «Школи громадської участі 1 та 2». 

Учасникам школи буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення за наявності квитків (автобусом чи потягом (не вище купе), а також буде забезпечене проживання в готелі та триразове харчування. Організатори залишають за собою право не запрошувати на наступний етап Школи учасників, які не відвідують усі навчальні модулі. 

Оскільки кількість учасників школи обмежена (через ресурсні обмеження), відбір учасників буде здійснюватися за конкурсом анкет. 

Якщо Ваша участь буде підтверджена, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону. 

Претендентам на участь у Школі необхідно надіслати до Інституту соціокультурного менеджменту заповнену анкету. Останній термін подачі анкет – 17.00 01 березня 2014 року. Анкети подаються в електронному вигляді на адресу .

Оголошення результатів планується – не пізніше 15 березня 2014 року. 

 Причини відмови участі у школі не повідомляються. 

Детальніше про проект «Школа громадської участі»

Реалізовані ініціативи учасників Школи – 1 «Школа громадської участі в дії» 

Сторінка у Facebook

Електронна адреса

Телефон для довідок: (0522) 27-10-95 

Контактна особа: Марія Калашнік, координатор проекту «Школа громадської участі». 

Проект здійснюється за підтримки Фонду ім. Ч.С. Мотта. Думки висловлені в цьому інформаційному повідомленні можуть не співпадати з точкою зору Фонду ім. Ч.С. Мотта.

Джерело : Інститут соціокультурного менеджменту

Додатки : Анкета_Школа громадської участі-2

____________________________________________________

до 15.02.2014

Коледж Європи: ЄС надає стипендії випускникам ВНЗ країн Європейської політики сусідства

ЄС надає стипендії випускникам ВНЗ країн-учасниць Європейської політики сусідства для отримання післядипломної освіти у Коледжі Європи протягом 2014/2015 навчального року.

Стипендія покриває витрати на навчання, проживання, харчування та проїзд. 

Право на отримання стипендії мають випускники ВНЗ таких країн: Алжиру, Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Єгипту, Грузії, Ізраїлю, Йорданії, Лівану, Лівії, Молдови, Марокко, Палестинської Автономії, Сирії, Тунісу та України. 

Останній термін подання заявок – 15 лютого 2014 року

Для детальнішого ознайомлення з можливостями та вимогами для отримання стипендії усі зацікавлені сторони запрошуються відвідати розділ «Admission – How to! apply» на веб-сайті Коледжу Європи.

У разі виникнення додаткових питань можна звертатися за такою адресою:.

Більше інформації: 

Ця новина на сайті Коледжу Європи (з поясненням процедури відбору учасників). 

Інші стипендійні програми Коледжу Європи.

Джерело : Представництво ЄС в Україні

____________________________________________________

до 31.01.2014

Стартував новий набір для участі в проекті “Студенти для органів місцевого самоврядування”

ГО “Молодіжна Альтернатива” у партнерстві з ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)” оголошують про початок нового набору студентів для участі в проекті “Студенти для органів місцевого самоврядування”. Заповнені анкети приймаються до 31 січня 2014 р.

У конкурсі можуть взяти участь студенти 3-5 курсів або аспіранти, які мають аналітичні здібності та бажають пройти практику в органах влади. 

Метою проекту є виховання нового покоління політиків, підвищення професійної освіти молоді, сприяння талановитим студентам та аспірантам у набутті адміністративного та політичного досвіду шляхом їх роботи у органах місцевого самоврядування 

Учасники, які будуть проходити стажування будуть відібрані шляхом проведення конкурсу анкет та співбесіди, які будуть стажуватись в органах місцевого самоврядування протягом 4 місяців (лютий-травень 2014 р.). Порядок їх роботи – по 4 години в день, в після навчальний час. 

Протягом періоду стажування учасники проекту матимуть змогу взяти участь у тренінгах, писати статті до книг на визначені теми та відвідати екскурсію до Верховної Ради України та Кабінет Міністрів України наприкінці стажування. 

Протягом періоду стажування студенти – учасники проекту будуть займатися аналізом нормативно-правових актів, підготовкою аналітичних звітів з існуючих законодавчих проблем, адаптацією європейських нормативно-правових актів до українських реалій, написанням промов/виступів для депутатів, підготовка документів для засідань депутатських комісій та сесійних засідань, участь у засіданнях комісій, сесій, редагуванням нормативно-правових документів та підготовкою їх до друку, перекладом нормативно-правових актів інших країн, готувати відповіді на запити та листи до депутатів, моніторингом засобів масової інформації, оновленням інформації на сайті місцевої ради. 

Для того, щоб стати учасником проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування” потрібно бути студентом старших курсів (3-5 курс) або аспірантом, розбиратися у сучасній політичній ситуації, мати аналітичні здібності. Кандидат на участь у проекті заповнює анкету, яку можна скачати в додатку. Заповнену анкету потрібно заповнити та передати координатору проекту власноручно (контакти — нижче). 

По закінченні стажування студенти отримають Сертифікат про проходження стажування. 

Заповнені анкети приймаються до 31 січня 2014 р. 

Про дату проведення співбесіди кандидатам, які подадуть анкети для участі у проекті буде повідомлено електронною поштою. 

Більш детальнішу інформацію про проект можна дізнатись на інтернет-сторінці організаторів конкурсу www.ya.org.ua, www.ngosms.blogspot.com або у координатора проекту у Тернопільській області Процика Ігоря за тел. (063) 4546661. 

Проект реалізується за підтримки Національного Фонду підтримки демократії.

Джерело : ТОМГО «Спілка Молодіжного Самоврядування»

Додатки : анкета учасника проекту

____________________________________________________

до 31.01.2014

Річні проекти в Польщі

ГО «Акція спокути заради миру» пропонує взяти участь у соціальних проектах при громадських організаціях в Польщі. До участі запрошуються талановиті люди віком від 18 до 30 років, які цікавляться громадським життям, прагнуть самореалізовуватися та приносити користь іншим, мають багато ідей, як зробити світ кращим.

Вісім соціальних проектів будуть реалізуватися в громадських організаціях Варшави, Любліна, Гданська, Кракова, Освенцема та Вроцлава. Усі проекти тривають рік і починаються 1 вересня 2014 року. 

Теми проектів різні: польсько-українські стосунки, ІІ світова війна та Голокост, робота з дітьми, інвалідами та літніми людьми, робота в архівах і музеях, можливість реалізації власних проектів. 

Проекти проходять в тандемі, до участі на кожен проект запрошується одна людина з України та одна з Німеччини. Проекти здійснюються в межах діяльності організацій, їх координують та допомагають працівники організацій. Протягом року відбудеться декілька спільних семінарів з усіма учасниками. 

Учасники отримають: квитки на дорогу до міста, де буде відбуватися проект та назад по його завершенню, безкоштовну річну візу, житло, безкоштовний проїзд по місту, гроші на харчування та кишенькові, які отримуватимуть учасники щомісяця у розмірі 700 злотих, безкоштовні курси польської мови. 

Очікується благодійний внесок від учасників, які будуть відібрані на проекти. 

Фінансування проектів здійснюється німецькою організацією «Акція спокути – служба миру» та Європейським Союзом у межах програми «Молодь в дії». 

Строк подання заявок: до 31 січня 2013 року

За детальною інформацією звертатися: 

Марина Чорна 

тел.: 095-630-50-14 

мейл: 

сайт: www.asfukraine.org.ua/stati/nashi-proekty

Джерело : ГО «Акція спокути заради миру»

____________________________________________________

до 30.01.2014

Оголошується набір на програму стажувань у Дніпропетровській міській раді

Молоді лідери запрошуються пройти стажування в підрозділах міської ради. Реєстрація триває до 30 січня.

Хочеш бути корисним своєму місту? 

Хочеш отримати перший досвід роботи за фахом? 

Хочеш подивитися, як працює «система» з середини? 

Якщо – «так!», то поспішай заповнити електронну анкету у до 30 січня та взяти участь в конкурсі на участь в стажуванні в міській раді Дніпропетровська. 

Чим займаються стажери? 

- вивчають нормативні документи, що регулюють роботу структурних органів; 

- знайомляться зі процесом роботи міської ради; 

- долучаються до робочих процесів певного управління; 

- допомагають в обробці документів та проведенні заходів; 

- підвищують свій професійний рівень під час регіональних тренінгів; 

- поширюють свій досвід через публікації статей у всеукраїнських збірниках. 

Що це може дати? 

- знання та досвід, який за плечима не носити; 

- перший вагомий пункт в резюме + сертифікат; 

- знайомства з впливовими людьми та друзі з інших регіонів; 

- нові враження від тренінгів та поїздок; 

- публікації своїх напрацювань. 

Як це працює? 

1. Заповни анкету до 10 січня. 

2. Пройди співбесіду з координатором протягом січня. 

3. Насолоджуйся стажуванням з лютого по червень 2014 р. (4 години у вільний від навчання час). 

4. Отримуй гарненький сертифікат в липні 2014. 

Для того, щоб стати учасником проекту «Студенти для органів місцевого самоврядування» потрібно: 

• бути студентом старших курсів (3-5 курс) або аспірантом, 

• розбиратися у сучасній політичній ситуації, 

• мати аналітичні здібності. 

Проект «Студенти для органів місцевого самоврядування» в Дніпропетровській області вже п’ятий рік поспіль проводить ГО «Молодіжна альтернатива» у партнерстві з ДОМГО «МІКС» за підтримки Національного фонду сприяння демократії. 

За довідками звертатися до: 

Координатора Програми в Дніпропетровській області 

Зезюліної Катерини 

+380976407727 

+380939535160 

Джерело : ДОМГО «МІКС»

 

____________________________________________________

до 25.01.2014

Навчальна програма стажування в Польщі для працівників суду Одеської та Харківської областей

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок відбору учасників для проекту «Навчальні програми професійного зростання» (Participant Training Program) за тематичним напрямком «Поліпшення рівня задоволеності населення роботою суду через професійний розвиток працівників суду шляхом налагодження взаємодії між судовими установами, професійними асоціаціями та навчальними закладами» в Одеській та Харківській областях, Одесі та Харкові.

Проект «Навчальні програми професійного зростання» спрямовано на розвиток потенціалу місцевих інституцій (організацій, установ) задля зміцнення їхньої спроможності ефективно діяти в умовах нестабільності економічних та політичних процесів з метою сприяння демократичному управлінню, активізації громадянського суспільства і створення атмосфери соціального усвідомлення громадянами своїх прав і можливостей, завдяки чому вони зможуть осмислено брати участь у прийнятті рішень, що впливають на їхнє життя. Проект передбачає обмін професійним досвідом, і надає учасникам можливість ознайомитися з роботою американських чи європейських колег на робочих місцях, а також розвивати професійні співтовариства й партнерства в Україні. 

Навчальна програма «Поліпшення рівня задоволеності населення роботою суду через професійний розвиток працівників суду шляхом налагодження взаємодії між судовими установами, професійними асоціаціями та навчальними закладами» проходитиме у Польщі і триватиме 1 тиждень. Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Також буде відібрано 2-5 альтернативних кандидатів, які зможуть взяти участь у програмі у разі відмови від участі когось з основних кандидатів. Програма розроблятиметься для групи в цілому з урахуванням побажань її учасників. Орієнтовна дата поїздки – з 23 лютого по 2 березня 2014 р. Усі витрати відібраних учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та транспортних витрат на території України. Знання англійської або польської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі. 

Завданнями програми «Поліпшення рівня задоволеності населення роботою суду через професійний розвиток працівників суду шляхом налагодження взаємодії між судовими установами, професійними асоціаціями та навчальними закладами» є зміцнення професійного розвитку працівників суду в Україні через ознайомлення представників українського суддівського спільноти з навчальними програмами, розробленими під егідою Національної школи судочинства і прокуратури Польщі. Учасники програми зможуть ознайомитися з сучасними моделями роботи судів, перейняти позитивний досвід польських колег щодо навчання судових адміністраторів з метою подальшого підвищення якості та задоволення населення послугами суду в Україні. Крім того, програма сприятиме зміцненню партнерських відносин між українськими судовими установами, асоціаціями, університетами та польською суддівською спільнотою. Під час поїздки учасники дізнаються про методи роботи польських колег, складуть власні плани дій та створять навчальні модулі, які впроваджуватимуть в Україні після повернення. 

Упродовж стажування учасники вивчатимуть та обговорюватимуть такі основні питання: 

- найефективніші практики, досвід, методи і ноу-хау в галузі навчання судових адміністраторів у Польщі; 

- висновки, що були зроблені під час розробки, реалізації та оцінки програм навчання судових адміністраторів у Польщі та чи вдалося полякам подолати проблеми, які виникали під час впровадження програми; 

- включення дистанційного компонента в навчальні програми для підготовки судових адміністраторів та програм сертифікацій; 

- шляхи для потенційного розвитку довгострокового співробітництва між українськими та польськими колегами; 

- вивчення основних інструментів, які використовуються у Польщі для підвищення задоволеності населення послугами, що надають суди. 

Учасники відвідають: Національну школу судочинства і прокуратури в Кракові, суди Польщі, та ін. 

Учасниками цієї програми можуть бути: 

• жителі Одеської та Харківської областей, Одеси та Харкова, які мають бажання, мотивацію і здатність співпрацювати з Державною судовою адміністрацією України, Національною школою суддів України, університетами та іншими провідними установами в Одесі і Харкові у питаннях розробки та впровадження програм підвищення кваліфікації для працівників суду в Україні; 

• жителі Одеської та Харківської областей, Одеси та Харкова, які мають досвід у підтримці, розробці, реалізації та оцінці навчальних програм для судових адміністраторів в Україні; 

• жителі Одеської та Харківської областей, Одеси та Харкова, які працюють в органах судівської влади, вищих навчальних закладах та інших організаціях, що сприяють професійному розвитку судових адміністраторів, та мають бажання і можливість ділитися новими знаннями та навичками з українськими колегами після завершення програми; 

• жителі Одеської та Харківської областей, Одеси та Харкова, які можуть описати, як вони співпрацюватимуть з іншими учасниками цієї програми та українськими законодавцями щодо успішної реалізації пілотної національної навчальної програми з питнаь судового адміністрування і подальшого розвитку цієї програми:

• журналісти, які висвітлюють тематику програми. 

Вимоги до кандидатів: 

• бути громадянином України; 

• проживати в Україні на момент подання документів, відбору учасників та проведення програми; 

• працювати в установах чи організаціях Одеської або Харківської областей, м. Одеси та м. Харкова; 

• мати щонайменше два роки досвіду роботи і намір працювати у тій самій сфері ще 5 років; 

• мати право отримати шенгенську візу та дотримуватися правил, передбачених цією візою. 

Докладніша інформація про програму розміщена в мережі Internet за адресами: 

ptp.ceume.org.ua

www.facebook.com/ParticipantTrainingProgram

www.linkedin.com/groups/Participant-Training-Program-in-Ukraine

Для участі у конкурсі необхідно:

Заповнити он-лайн Анкету кандидата для участі в програмі* на сайтіptp.ceume.org.ua та подати один примірник роздрукованих і власноруч підписаних після заповнення он-лайн форми документів до 25 січня 2014 р. 

*У виключних випадках – у разі технічних складностей із заповненням он-лайн – приймається заповнена на комп’ютері чи власноруч анкета у трьох примірниках та копії зазначених в інструкції документів. Скачати форму анкети у форматі Microsoft Word можна за адресою а мережі Інтернет: ptp.ceume.org.ua. 

Документи для участі у програмі необхідно відправити рекомендованою чи кур’єрською поштою за адресою: 

Проект «Навчальні програми професійного зростання» 

Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) 

вул. Еспланадна, 28, оф. 7, м.Київ, 01001 

Документи можна також подати особисто протягом робочого дня (з 10:00 до 18:00). Офіс проекту знаходиться за вказаною вище адресою, найближча станція метро – «Палац спорту», телефони для контактів — (044) 246-7213, 246-7205, 246-7208. 

Співбесіда з кандидатами проводитиметься орієнтовно 20-21 січня 2014р. Транспортні витрати для участі у співбесіді не відшкодовуються. 

Координатор програми 

Олеся Кравчук, тел. (044) 246-7213, (050) 355-2410, 

Джерело : Проект «Навчальні програми професійного зростання»